Egyedi szoftverfejlesztés

Az ötlettől a megoldásig

Úgy érzi, hogy a piacon található szoftverek csak részben teljesítik az Ön elvárásait?


Cégünk erényei között szerepel az alkalmazkodás és a rugalmasság. Az Ön elvárásait kielemezzük, ezt követően szoftvereinket személyre szabjuk. Soha nem erőltetünk egy rendszert az Ön problémájára, hanem a szoftvert változtatjuk meg, hogy pontosan az Ön igényeit elégítse ki.

Az általunk fejlesztett speciális szoftverek konkrét cégtípusoknál, egyedi, illetve speciális tevékenységi köröknél felmerülő kívánalmakra nyújtanak teljes körű megoldást.

 

 

Ízelítő egyedi rendszerfejlesztéseinkből:

 

ELTI Kft.
Erősáramú berendezések szereléséhez, méretezéséhez szükséges bonyolult számítások eelvégzésére kifejlesztett rendszer. Szerelési táblázatok és grafikonok készítését teszi lehetővé.

 

Diósdi Építő Kft.
A betonacél feldolgozás teljes folyamatát követő és nyilvántartó vállalatirányítási rendszer. Magában foglalja a megrendeléstől a különböző feldolgozási és szállítási folyamaton keresztül a számlázási és pénzügyi műveletek kezelését. Külön figyelmet érdemel a beérkező megrendelések és a gyártáskapacitás ütemezéséhez kifejlesztett modul, valamint a teljes és gyors adatelérést biztosító lekérdező modul.


MZTSZ - Országos Szórakoztatózenei Központ
A művészek több évtizeden keresztül manuálisan, papíron vezetett kartotékos nyilvántartásainak számítógépes rendszerre implementálása, amely a bizonyítványok gyors keresését teszi lehetővé. Többféle speciális, csak erre a szakterületre érvényes szűrési rendszerrel és kimutatások készítésének lehetőségével rendelkezik. A működési engedélyek kiállítása is a szoftver feladata.

 

Domex Trade Hungary Kft.
Háztartási üvegáru kereskedelemmel foglalkozó vállalat teljes adminisztratív, logisztikai és pénzügyi folyamatait követő és irányító szoftverrendszer.

 

Servico Kft.
Gumiszervízben fellelhető speciális folyamatok követésére, nyilvántartására, illetve mindezek elszámolásához kifejlesztett program.

Regisztráció
Elfelejtettem a jelszavam
A kosara jelenleg üres.Távsegítség

 

 

Segítség  |  Vásárlási útmutató  |  Szállítási és fizetési feltételek  |  Garancia  |  Adatvédelem   |  Jogi nyilatkozat

SomaConsult Kft.   2092 Budakeszi, Batthyány u. 23.      Telefon: (06-70) 386-6896      Fax: (06 23) 457-264      E-mail: info@somasoft.hu