Szállítási és fizetési feltételek

A szállítás díja
SomaConsult Kft. a Webáruház áruit a megrendeléskor feltüntetett díjak ellenében küldi ki a szerződött szállító cégeken keresztül. A szállítási költség a vásárlót terheli. Ennek összegéről a vásárló a Webáruházban való vásárlási folyamat során, az áru megrendelését megelőzően pontos információt kap.

Kézbesítés
Az árut a megrendelést követően csomagküldő céggel elküldjük a vásárlónak. Amennyiben a csomagküldő cég az áru átadását nem tudja teljesíteni, úgy a csomagról értesítést hagy, illetve sikertelen kézbesítés esetén a csomagküldő cég új, egyeztetett időpontban újból megkísérli a kiszállítást.
A SomaConsult Kft. kéri és felhívja a figyelmet arra, hogy a vásárló az átvételi elismervényt csak abban az esetben írja alá, ha a csomagot tételesen ellenőrizte, mert az átvétel utáni hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem áll módjában elfogadni.
A SomaConsult Kft. a megrendelt termékeket a megrendelés beérkezését követő munkanaptól számított 5 munkanapon belül kiszállítatja. Ettől eltérő szállítási határidők az adott árucikkeknél külön megjelölésre kerülnek. Amennyiben egy megrendelésen belül különböző szállítás határidejű árucikkek vannak, akkor a hosszabb szállítási határidő az irányadó.

Kézbesítési késedelem
Amennyiben a megrendelés teljesítése bármilyen okból akadályba ütközi, úgy a SomaConsult Kft. haladéktalanul felveszi a kapcsolatot a vevővel e-mail útján további egyeztetés céljából.
Az esetleges szállítási késedelem, vagy a megrendelés teljes meghiúsulása esetén a SomaConsult Kft-t kártérítési kötelezettség nem terheli.

Részteljesítés kizárása
A SomaConsult Kft. részteljesítést nem vállal, a szállító részteljesítést nem fogadhat el. A vásárló a megrendelés összes tételét egyben átveheti, vagy a teljes megrendelés átvételét megtagadhatja. Amennyiben a rendelés átvételét megrendelő megtagadja, a SomaConsult Kft. fenntartja a jogot, hogy a megrendelő regisztrációját megszüntesse, valamint esetlegesen közben leadott rendeléseit érvénytelenítse, egyéni mérlegelés alapján.

Sikertelen kézbesítés
Általános határidőnél a szállító két alkalommal kísérli meg a megrendelt áruk átadását. Ezután a megrendelést az eladó érvénytelennek nyilvánítja és törli. Személyes átvétel esetén az eladó 8 napig tartja lefoglalva a megrendelő számára az árut. Ezután a megrendelést az eladó érvénytelennek nyilvánítja és törli.

Regisztráció
Elfelejtettem a jelszavam
A kosara jelenleg üres.Távsegítség

 

 

Segítség  |  Vásárlási útmutató  |  Szállítási és fizetési feltételek  |  Garancia  |  Adatvédelem   |  Jogi nyilatkozat

SomaConsult Kft.   2092 Budakeszi, Batthyány u. 23.      Telefon: (06-70) 386-6896      Fax: (06 23) 457-264      E-mail: info@somasoft.hu