Adatvédelem


Adatvédelmi nyilatkozat

A szolgáltatás igénybevételéhez szükséges regisztráció során a SomaConsult Kft. a következő adatokat rögzíti a vásárlókról: a vásárló azonosításához szükséges adatokat, a vásárló felhasználói nevét, jelszavát (egyirányúan elkódolva) és elektronikus levelezési címét; valamint nevét, címét és telefonszámát, amelyen elérhető. A megrendelt áruk kiszállítása érdekében a SomaConsult Kft. a következő adatokat bocsátja a szállító, illetve a szállító megbízottja rendelkezésére: megrendelés idejét, átvevő nevét (szállítási címből), cég nevét (szállítási címből), a teljes szállítási címet, a megrendelés összegét, a megrendelésszámot, megrendelő telefonszámát és egyéb elérhetőségét.
A regisztrációkor megadott adatokat kizárólag a rendelés teljesítéséhez használhatók fel.

Személyes adatok módosítása
A vásárló a megadott személyes adatait a Webáruház felhasználói felületén bármikor megváltoztathatja, kivételt képez ez alól az e-mail cím.

A regisztráció törlését valamint e-mail címének változtatását a vásárló az info@somasoft.hu elektronikus levélcímen, illetve az ügyfélszolgálat telefonszámán kérheti.

Regisztráció
Elfelejtettem a jelszavam
A kosara jelenleg üres.Távsegítség

 

 

Segítség  |  Vásárlási útmutató  |  Szállítási és fizetési feltételek  |  Garancia  |  Adatvédelem   |  Jogi nyilatkozat

SomaConsult Kft.   2092 Budakeszi, Batthyány u. 23.      Telefon: (06-70) 386-6896      Fax: (06 23) 457-264      E-mail: info@somasoft.hu