Köszöntjük webáruházunkban!

Webáruházunkban a bal oldali listában többféle témakörben válogathat olyan termékekből, szolgáltatásokból, amelyek használatával cégéből modern irodát varázsolhat.


Regisztráció

Amennyiben megtetszettek termékeink, kérjük, regisztráljon! A regisztráció természetesen nem jár semmilyen elkötelezettséggel az Ön részéről. Hozzájárulása esetén szívesen tájékoztatjuk Önt hírlevelünkben új termékek megjelenéséről, illetve a már megvásárolt termékekkel kapcsolatos újabb információkról. Az Ön adatait bizalmasan kezeljük, másnak nem adjuk ki.


Vásárlás

Csak regisztrált vásárlók tudnak áruházunkban vásárolni. A vásárlás menete igen egyszerű. Válassza ki a megfelelő terméket és kattintson a kosár ikonra. Miután az összes terméket a kosárba helyezte, kattintson a "Részletes kosár..." gombra. Itt állítsa be milyen módon kívánja átvenni a termékeket, valamint, hogy hova szállítsuk azokat, majd kattintson a "Megvásárolom" gombra, amivel megrendelheti vagy megvásárolhatja a kíválasztott termékeket. A megrendelés tényéről rövid időn belül e-mail útján is értesítjük, illetve szükség esetén felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Regisztráció
Elfelejtettem a jelszavam
A kosara jelenleg üres.Távsegítség

 

 

Segítség  |  Vásárlási útmutató  |  Szállítási és fizetési feltételek  |  Garancia  |  Adatvédelem   |  Jogi nyilatkozat

SomaConsult Kft.   2092 Budakeszi, Batthyány u. 23.      Telefon: (06-70) 386-6896      Fax: (06 23) 457-264      E-mail: info@somasoft.hu